top of page

Fitt tepsis raffello



Fitt tepsis raffello (nagyon alacsony szénhidrát tartalommal, tejmentesen, növényi alapanyagokkal)


Hozzávalók:


Krém:

2 zacskó vaníliás pudingpor

400 ml kókusz vagy mandulatej

200 ml víz

150 g növényi vaj


Tészta:

5 db tojás

70 g kókusz

70 g kókuszliszt (használhattok zab- vagy rizslisztet is)

2 ek kókuszjoghurt

1 ek sütőpor

50 g növényi vaj


Először elkészítjük a krémet. Csinálunk egy pudingot a pudingporból, a kókusztejből, édesítőből és vízből. Amikor kihűlt belekeverjük a vajat és állni hagyjuk.

A tésztához szétválasztjuk a tojásokat. A tojásfehérjéből egy csipet sóval habot verünk és először az édesítőt majd a tojássárgáját és a többi hozzávalót is lassan adagolva a habhoz keverjük. 180 fokos sütőben, 30-35 perc alatt készre sütjük a tésztát és hagyjuk kihűlni. Végezetül a tésztára kenjük a krémet és megszórjuk kókusszal.

Hűtőben egy napot pihenni hagyjuk, majd másnap fogyasztjuk.


Jó étvágyat!

Commentaires


bottom of page