Fitt tepsis raffello (nagyon alacsony szénhidrát tartalommal, tejmentesen, növényi alapanyagokkal)
Hozzávalók:
Krém:
2 zacskó vaníliás pudingpor
400 ml kókusz vagy mandulatej
200 ml víz
150 g növényi vaj
Tészta:
5 db tojás
70 g kókusz
70 g kókuszliszt (használhattok zab- vagy rizslisztet is)
2 ek kókuszjoghurt
1 ek sütőpor
50 g növényi vaj
Először elkészítjük a krémet. Csinálunk egy pudingot a pudingporból, a kókusztejből, édesítőből és vízből. Amikor kihűlt belekeverjük a vajat és állni hagyjuk.
A tésztához szétválasztjuk a tojásokat. A tojásfehérjéből egy csipet sóval habot verünk és először az édesítőt majd a tojássárgáját és a többi hozzávalót is lassan adagolva a habhoz keverjük. 180 fokos sütőben, 30-35 perc alatt készre sütjük a tésztát és hagyjuk kihűlni. Végezetül a tésztára kenjük a krémet és megszórjuk kókusszal.
Hűtőben egy napot pihenni hagyjuk, majd másnap fogyasztjuk.
Jó étvágyat!
Commentaires