Egy nagyon egyszerű, de annál finomabb süti!
Íme a recept:
Alap:
140g cukormentes daráltkeksz
250g cukormentes gesztenyemassza
100g por eritrit
1kk rumaroma
Összekeverjük a hozzávalókat majd egy tortaformába nyomkodjuk.
(Ne ijedjetek meg, eléggé morzsaszerű lesz az állaga, de mint ahogy a sajttorta alapja, úgy ez is össze fog állni.
Krém:
300ml kókusztej
1 csomag vaníliapudingpor
50g édesítő
120g vaj
A vaníliapudingot csomómentesre keverjük 150ml tejben. A maradék tejet felforraljuk , majd beleöntjük a pudingos keveréket és az édesítőt. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik és hozzáadjuk a vajat, amit olvadásig kevergetünk benne.
Kicsit hűlni hagyjuk, majd a gesztenyés alapra öntjük.
Topping:
200ml habtejszínt felverünk egy evőkanál édesítővel, majd hozzáadunk egy habfixálót.
A kihűlt pudingos krémre tesszük, reszelünk rá egy kis cukimentes étcsokit majd egy napot a hűtőbe pihentetjük.
Jó étvágyat!
Comments