KitalĂĄltam egy remek alternatĂvĂĄt az ismert Ă©s közkedvelt Fanta szeletre.
Az alap:
80 g mandulaliszt
20 g holland kakaĂłpor
1 ek Ă©desĂtĆ
80 g olvasztott növényi margarin
ĂsszekeverjĂŒk a hozzĂĄvalĂłkat , majd egy tortaforma aljĂĄba nyomkodjuk Ă©s 180 fokon 10 perc alatt kĂ©szre sĂŒtjĂŒk.
Krém:
250 ml növĂ©nyi habtejszĂn
1 ek Ă©desĂtĆ
1 csomag zselatin fix
1 ek vanĂlia aroma
250 g vegĂĄn mascarpone
A habtejszĂnt, a vanĂliĂĄval, Ă©desĂtĆvel Ă©s a zselatinnal habbĂĄ verjĂŒk, majd hozzĂĄadjuk a mascarponĂ©t Ă©s egy selymes krĂ©met kĂ©szĂtĂŒnk.
A krĂ©met a kihƱlt tĂ©sztĂĄra adagoljuk, majd elkĂ©szĂtjĂŒk a zselĂ©t.
Zselé:
1 csomag vanĂliĂĄs pudingpor
300 ml cukormentes Fanta
A hozzĂĄvalĂłkbĂłl egy âpudingotâ kĂ©szĂtĂŒnk, hagyjuk kicsit kihƱlni, majd a krĂ©mre adagoljuk. A hƱtĆbe tesszĂŒk a sĂŒtinket, majd pĂĄr Ăłra mĂșlva fogyaszthatjuk is.
JĂł nasizĂĄst!
Comments